Hulp nodig?

Heb je het zelf al geprobeerd met deze stap-voor-step instructies (alleen voor gratis leden toegankelijk), of wil je direct professionele computerhulp voor voordelig tarief? Dan hebben we goed en slecht nieuws.

Tarieven

Als je gebruik maakt van onze gratis computerdiagnose kunnen wij je op basis van de scanresultaten een vaste prijs aanbieden zodat je vooraf weet wat de kosten zullen zijn.

Eind april 2023 hebben we tóch alsnog / opnieuw besloten zelf voorlopig geen computerhulp aan te bieden. Geen gebrek aan kunde, wel aan tijd. En dan moeten er knopen doorgehakt worden. Daarbij is er na 30 jaar een nieuwe generatie nerds opgestaan die het stokje van ons kan overnemen. Dus een moeilijke keuze was het niet.

Dan richten wij ons liever op preventie en educatie met o.a. GOTbackup.

Vandaar ook onze leden backend, want is zóveel meer mee mogelijk. Ook qua inkomen.

Waar — als je goed aanpakt — dankzij onze partners, er een onderhoudsvrije ChromeBook of MacBook bij elkaar te verdienen is.

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Professionele computerhulp nodig?

Kom je er ook met stap-voor-step instructies niet uit? Of toch meer hulp nodig? Dan is het wellicht verstandig om amateurs over te slaan. Is een ICT professional voor particuliers weliswaar iets duurder, maar biedt ook meer zekerheden. Opzoek naar een professional in uw omgeving voor hulp aan huis of op afstand? Ga naar ZoekComputerhulp.nl

Uitzonderingen bevestigen de regel

Formeel geeft ing. Ernst Kasteleijn, ruim 20 jaar lokaal en internationaal bekend via EKPC en https://www.businessforhome.org/2012/09/measures-to-protect-yourself-online-how-safe-are-you/ dus geen computerhulp meer op afstand. Informeel daarentegen maakt hij uitzonderingen voor zijn GOTbackup team.